Këshilla mjeksore nga Dr. Ilir Hoti DMD
Buzëqeshja juaj

Buzëqeshja ofron aq shumë përfitime personale dhe profesionale sa ka kuptim t’i dhuroni vetes buzëqeshjen që meritoni.

Marrëdhëniet tuaja do të jenë më të mira dhe do të keni me shumë vetëbesim. Shumë pacientë, kur më në fund shohin një buzëqeshje të bukur në pasqyrë, janë të mbingarkuar me emocione.

Pas kaq shumë vitesh fshehje, ata janë lehtësuar që kanë një buzëqeshje për të cilën mund të krenohen.

Nëse e urreni buzëqeshjen tuaj, ne mund t'ju ndihmojmë. Na kontaktoni të diskutojm mundësitë tuaja dhe bëni zgjedhjen më të mirë për të përmirësuar si buzëqeshjen, ashtu edhe jetën tuaj.

Të jesh në gjendje të shprehësh gëzimin tënd përmes një buzëqeshjeje të gjerë është diçka që të gjithë duhet të jenë në gjendje ta bëjnë. Mos lejoni që buzëqeshja juaj t’ju ​​mbajë më gjatë. 

Përkujdesi i dhëmbëve

Zhvillimi i një malokluzioni, apo kafshimi të çrregullt mund të hetohet apo të vërehet qysh në moshë të hershme duke filluar prej moshës 2-3 vjeçare.

Zakonisht hapat e hershëm merren për të reduktuar apo zvogëluar nevojën e trajtimit kryesor ortodontik në moshë më të vonshme.

Etapa I – Trajtimi i Hershëm

Kjo periudhë e trajtimit mbërthen moshat e hershme prej 2 deri 6 vjeçare.

Në këtë moshë të hershme, ne jemi të shqetësuar lidhje me ndërzhvillimet e arkadave dentare, humbjen e hershme të dhëmbëve të qumështit dhe zakonet e dëmshme siç janë thithja e gishtit etj.

Trajtimi i inicuar në këtë fazë të zhvillimit zakonisht është shumë i suksesshëm dhe shumë herë, por jo gjithmonë, mund të eliminojë  ..... (lexo më shumë)

Hipnodoncia

Hipnodoncia bën të mundur trajtimin e pacientëve me fobi dhe probleme të ndryshme pa përdorimin e analgjetikeve të ndryshëm.

Edhe pse koha e trajtimit të këtyre pacientëve është më e gjatë, rezultatet pozitive asnjëhere nuk mungojnë. 

Hipnoza është një formë e pavetëdijes që ngjason me gjumin, në të cilën subjekti i hipnotizuar është plotësisht i zgjuar por ka ulje të ndërgjegjësimit periferik.

Hipnoza që përdoret në dentistri për largimin e fobieve të ndryshme apo dhimbjeve të pacienteve quhet hipnodonci.

Hipnodoncia eshte promovuar nga Dr. Aaron A. Moss, si dhe e pranuar nga Shoqata Amerikane Dentare për afër 60 vite më parë.

Ushqimet e preferuara

Në një botë të përsosur, nuk do të kishte kavitete apo dëmtim të dhëmbëve – por, për fat të keq kjo do të nënkuptojë se në botë nuk do të duhej të kishte sheqer fare, por, le të jemi të sinqertë, kjo kurrë nuk do të ndodhë.

Mbajtja e një diete të shëndetshme dhe të ekulibruar nuk është e rëndësishme vetëm për shëndetin tuaj të përgjithshëm, por gjithashtu është e rëndësishme edhe për shëndetin tuaj oral.

Konsumimi i shpeshtë dhe i zgjatur i ushqimeve që përmbajnë sheqer, ua mundëson baktereve për të ruajtur një mjedis acid në sipërfaqen e dhëmbëve tuaj.

Ushqimet e buta dhe të ngjitshme kapen për sipërfaqet okluzale të dhëmbëve dhe qëndrojnë aty  .... (lexo më shumë)

Drejtimi i dhëmbëve pa tela INVISALIGN

Klinika Dentare "Hollywood Smile" ka kohe qe ka filluar me trajtimin e rasteve ortodontike me sistemin me te avancuar dhe me te perdorur ne bote "INVISALING".

Apo thënë ndryshe maskerinat transparente, te cilat me nje sukses 100% kane treguar se jane zgjedhja e preferuar per pacientet tane te cilet deshirojne qe te kene nje buzeqeshje të bukur pa u dalluar shumë trajtimi i dhëmbëve.

Krahasuar me briketat me tela, INVISALIGN është trajtim me një dallim të madh vizuel.

Implantet Dentare

Implanti dentar është një komponent kirurgjik që intereferon me kockën e nofullës apo kafkës për të mbajtur një punim protetik, siç është, një kurorë, urë, apo protezë, një protezë faciale apo si një ankorues ortodontik.

Bazat e implantit dentar modern është procesi biologjik i quajtur osseointegrim ku materiali, siç është titaniumi, formon një lidhje intime me kockën. Sëpari kryhet instalimi i implantit, për t’u osseointegruar dhe mëpastaj shtohet proteza dentare.

Një kohë e ndryshueshme e shërimit kërkohet për t’u osseintegruar, para se një punim dentar protetik (dhëmbë, urë apo protezë) të vendoset apo lidhet, apo të vendoset një abutment i cili do të mbajë një protezë dentare.

Ura apo Implanti Dentar, cili?!

Secili pacient është unik dhe konsideratat shtesë mund të jenë të rëndësishme kur vlerësojmë këto opsione. Shembulli më i thjesht i kësaj është çmimi.

Kostoja e përgjithshme e procedurës në kuptim kohë-gjatësie mund të jetë më e ngjashëm sesa që dikush mund të mendojë.

Varësisht nga mosha, implantet dentare vendosen me gjasa pritjeje që do zgjasin përjetë.

Në anën tjetër, ura mund të jetë e nevojshme që të ndrrohet pas 10-15 vitesh apo dhe më herët, varësisht nga shëndeti i dhëmbëve dhe mishrave.

Për çdo pyetje, na kontakto këtu

Këtu mund ta caktoni vizitën tuaj

Kontakti

Mund të na kontaktoni me: 

WhatsUp (8am - 5pm):
+355 69 443 6019
+383 45 252 710

e-mail:
kontakt@hollywoodsmile-ks.com 

Apo përmes webfaqes tonë në kontakt format përkatëse:
www.hollywoodsmile-ks.com

Follow Us
Pacienti i Ri
Orari i punës
  • Mon: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Tue: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Wed: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Thu: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Fri: 8:00 AM – 5:00 PM
  • Sat: 10:00 AM – 1:00 PM
  • Sun: Closed